Overslaan en naar de inhoud gaan

Port of Rotterdam

Banking / Finance
Locatie: Rotterdam
1.176 medewerkers
Naar de website

Werken bij Port of Rotterdam

Wie zijn wij


De Rotterdamse haven is een wereld van grote getallen, altijd groeiend. Koploper in Europa, speler op wereldniveau. Als commercieel beheerder van haventerreinen en begeleider van een snelle en veilige scheepvaart, voert het Havenbedrijf daarin een krachtige regie. Als leider, dienstverlener en partner. Investerend in kennis, snelheid, duurzaamheid en veiligheid. Gericht op een veelzijdige, attractieve haven die voldoet aan hoge maatschappelijke eisen.


Door de veelzijdige activiteiten biedt het Havenbedrijf zijn medewerkers uiteenlopende ontplooiingsmogelijkheden. Dat geldt zeker ook voor starters. Wij bieden stageplaatsen, goede startsalarissen en volop ruimte voor eigen ontwikkeling.


Wij zijn op zoek naar jonge mensen met eigen verantwoordelijkheid die zelfstandig kunnen werken en een gezonde dosis zelfreflectie bezitten.


Wij bieden uitmuntende medewerkers de mogelijkheid om gestructureerd te kijken naar hun eigen talenten en mogelijkheden. Deze young potentials (tot 30 jaar) krijgen een persoonlijk ontwikkelprogramma van een half jaar, waarin ze onder begeleiding van een externe training en coach zelf meer richting kunnen geven aan hun loopbaan.

Trainees met een academische of hbo-opleiding krijgen twee jaar de kans om te ervaren hoe boeiend het Havenbedrijf Rotterdam als werkgever is.